MURATPAŞA IPTV Hizmetleri

MURATPAŞA IPTV Servisi

İp TV servisi olarak İstanbul genelinde satış  servis kurulum işlemleri yapıyoruz 
İp TV yerli ve yabancı binlerce kanalı yüksek görüntü çözünürlüğü ile uydu anten,kablo kurulumu olmadan kanalları izlemenizi sağlayan bir platformdur.
Özellikle yurtdışında yaşayan müşterilerin tercih ettiği ip TV binlerce kanalı bir cihazdan izlemenizi sağlamakla beraber internet olan her yerde sorunsuz yayın izlemenize de imkan sunar
İp TV yerli yabancı film spor müzik belgesel kanalları gibi yayınları canak anten ve uydu yerine internet üzerinden ip paketleri şeklinde izlemenizi sağlayan yeni bir teknolojidir.Bu yayınlar kendine özel uygulama ve aplikasyon ile izlenebildiği gibi IPTV destekli özel cihazlar ile de sorunsuz izlenebiliyor.
İp TV cihazları normal cihazlara göre daha gelişmiş cihazlar olup internet bağlantısı kablolu ve kablosuz olarak satış ve kurulumu yapılıyor.Ayrıca ip TV uyumlucihazlar güncel teknolojiye sahiptir 4k özelliği ve android kullanım imkanı sağlar.
Sizde IPTV avantajlarından faydalanmak ve  IPTV ile tanışmak ,sorunsuz o binlerce film dizi ,belgesel kanalları, spor kanalları izlemek istiyorsanız mutlaka BİZİ ARAYIN.

Telefon : 444 98 10
GSM : 0212 462 6 462
HEMEN ARA

Call Now ButtonHemen Ara